Tutustu palveluihimme

Asennuspalvelu

Myymme ja asennamme huippulaatuiset ja Suomen oloihin sopivat Pihla ikkunat ja ovet kaikkiin kotitalouksiin Keski-Suomen alueella. Paitsi että Pihlan laadukkaat ikkunat ovat ulkomuodoltaan tyylikkäät ja modernit, ne myös estävät hyvin lämpöä karkaamasta. Laadukkaat ikkunat siis auttavat parhaimmillaan säästämään myös lämmityskustannuksista pitkän pennin.

Tilaamalla ammattilaisen asentamaan uudet ikkunat, varmistat, että säästyt ikäviltä yllätyksiltä. Me olemme tehneet asennuksia niin uusiin kuin vanhempiinkin kohteisiin, joten tiedämme erinomaisesti erilaisten Keski-Suomessa rakennettujen kotien ominaispiirteet.

Ota yhteyttä >

Saneeraukset & Ulkoremontit

Saneerauksissa olemme erikoistuneet kotien ulkopuolella tehtäviin remontteihin, joista meillä on jo yli 15 vuoden kokemus ja reilusti yli tuhat onnistunutta remonttikohdetta. Teemme kattoremontit, talojen ulkovuoraukset, ulkomaalaukset sekä terassi- ja aitaremontit huolellisesti ja aina ennakkoon sovitun aikataulun mukaisesti.

Suurin vahvuutemme on kattoremontit, joita toteutamme yli tuhannen katon kokemuksella. Jos tarvitset kattoremontille hyvää tekijää Jyväskylän seudulta niin tarjoamme takuulla Keski-Suomen parasta osaamista remontin toteutukseen.

Ota yhteyttä >